Две седмици след пожара във военния завод Дунарит край Русе, производството в изгорелия цех с тротил

...
Две седмици след пожара във военния завод Дунарит край Русе, производството в изгорелия цех с тротил
Коментари Харесай

Изгорелият цех в Дунарит ще бъде възстановен до 6 месеца

Две седмици след  пожар а във военния  цех   " Дунарит " край  Русе , производството в изгорелия  завод  с тротил не е възобновено. Това заплашва предприятието от  неустойки  по подписаните контракти.

Все още не е взето дефинитивно решение дали потърпевшата от  пожар а постройка ще бъде ремонтирана или на нейно място ще бъде построена нова, предава БНТ.

От управлението обясниха, че ще се съветват със строителни експерти. И в двата случая упованията са активността там да стартира до 6 месеца.

Петър Петров - изпълнителен шеф на  цех   " Дунарит ":   Загуби те по-скоро ще са бъдещи, тъй като ще ни се наложи да преместим съответното произвеждане в друго помещение - то сега се прави. Това значи еди-колко си дни няма да работи  завод а, по-късно еди-колко си произведения няма да бъдат създадени, уповавам се да не ни сътвори проблеми с осъществяването на договорите, които имаме.

Огледите на мястото на случая са завършили. Според работната хипотеза  пожар ът не е тенденциозен, само че не се изключва искрите, предизвикали запалването, да се дължат на човешка неточност. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР